Кон соработка и помирување

Пријавете се за обуки и научете ја "Младинска размена"со нас.


Земете учество

За нас

Проектот "Младински размени-кон соработка и помирување" го имплементира здружението на Млади Правници од Косово заедно со шест партнери: Либеро, Прони, Бекслеш, Конект Интернационал, Интеркултура и Силогос Апофитон Екпедефтирион Мандулиди. Проектот е поддржан од Еразмус + Програмата на Европската унија.

Научете повеќе

Exchange It Водич

Пристапете до водичите за младински организации дизајнирани да му помогнат на вашиот тим да спроведе успешна размена на млади.


Научи повеќе

Поддржано од: