Drejt bashkëpunimit dhe pajtimit

Apliko për trajnime dhe mësoni se si të “Exchange it” me ne.


Merrni pjesë

Rreth nesh

Projekti "Exchange it - drejt bashkëpunimit dhe pajtimit" është duke u implementuar nga Kosova Young Lawyers - KYL së bashku me gjashtë partnerë: Libero, Proni, Backslash, Connect International, Interkultura dhe Syllogos Apofiton Ekpedeftirion Mandoulidi. Projekti mbështetet nga Programi Erasmus + i Bashkimit Evropian.

Mëso më shumë

Exchange It Udhëzues

Hyni në Udhëzimet për organizatat rinore të dizajnuara për të ndihmuar ekipin tuaj të zbatojë shkëmbime të suksesshme rinore.


Mëso më shumë

Mbështetur nga: