Arsimi

Mirë se vini në Udhëzuesit Exchange It! 

Udhëzuesi për fillestarët është krijuar për t’i ndihmuar organizatat që dëshirojnë të organizojnë shkëmbime të të rinjve por kanë kapacitet të ulët për t’i implementuar ato. Ndërsa Udhëzuesi për Zhvilluesit është menduar për organizatat që veçse kanë përvojë në organizimin e shkëmbimeve të të rinjve, por që duan ta ngrisin punën e tyre në një nivel më të avancuar. Para se të filloni t’i eksploroni Udhëzuesit, ju sugjerojmë që të ndani disa minuta për t’u regjistruar në faqen tonë dhe për të plotësuar pyetësorin në lidhje me kapacitetet e organizatës suaj. Ky pyetësor do t’ju ndihmojë të identifikoni se cili nga dy udhëzuesit tonë u përshtatet më shumë nevojave tuaja.

Mbështetur nga: