A. Elementet kryesore – lëreni të vij natyrshëm!

Ja ku jeni, deri në pikën që ju tashmë keni formësuar idenë tuaj të projektit, duke ndjekur me nderim këshillat dhe udhëzimet e Udhëzuesit për fillestar. Ju jeni të mbushur me gëzim, pritje dhe shpresë për ndikimin që ndryshon jetën, ndikim të cilin do të sillni në shoqëri dhe në këtë moment të mrekullueshëm të shkëlqimit, ju filloni të shihni retë e stuhishme që ndjekin mbretin e sfidave: procesin e propozimit të projektit! JO! REZISTONI! Nuk është koha që ju të frikësoheni ose të jeni të përmbajtur! Dhe kjo është arsyeja pse:

Burimi: Pinterest – The elements quotes

Ende nuk e kuptoni atë?

Epo … mbase ju duhet ta lini të vijë natyrshëm – Katër Elementet e Natyrës janë këtu për të shpjeguar dhe zgjidhur çdo telashe:

  • ZJARRI – një kujtesë e zjarrtë e vullnetit tonë dhe fuqisë krijuese! e mbani mend këtë ndjenjë pasioni dhe energjie që ju përshkonte venat ndërsa eksploroni idenë tuaj të projektit dhe e parashikonit që ajo të bëhej e vërtetë dhe duke  tundur ujërat në shoqëri? Është koha t’i investoni të gjitha në PËPRGADITJEN e propozimit tuaj të projektit!      
  • TOKA – ajo bazohet dhe mban! Emocioni është i shkëlqyeshëm. Kështu është pasioni dhe eksitimi. Por kush do të dëshironte të pengohej dhe të binte në këtë proces? Të gjithë e dimë që stabiliteti është gjithçka! Ne gjithmonë kemi nevojë për një terren të fortë për të ndërtuar gjithçka. Dhe nuk ka asgjë më solide se logjika e pastër. Koha për të krijuar KORNIZËN LOGJIKE të projektit tuaj !      
  • UJI – freskon dhe ringjall! Pas një procesi kaq të kërkuar dhe momenteve të panumërta të punës me ekipin tuaj, patjetër që ju duhet një pushim! Ju duhet të bëni një hap prapa, të zhveshni rolin tuaj si aplikantë dhe të përvetësoni … gjyqtarët tuaj! Shkelni në këpucët e tyre dhe kaloni nëpër një proces të SIMULIMIT TË  VLERËSIMIT për të zbuluar ndonjë pikë të dobët, vlerësoni në mënyrë objektive propozimin tuaj të projektit dhe jini të gatshëm për ta rifreskuar dhe vitalizuar atë!      
  • AJRI – qetëson dhe shëron! Ju jeni kaq afër për të kapërcyer këtë udhëtim! Propozimi juaj i projektit është pothuajse gati dhe duhet vetëm të përsoset pak: disa detaje, disa shtesa të minutës së fundit dhe pamja e tij përfundimtare është gati! Faza e FINALIZIMIT është ndalesa juaj e fundit para aplikimit!      

Dhe tani që jeni në dijeni të Magjisë 4 që duhet të kaloni, le t’i shqyrtojmë ato një nga një dhe ta bëjmë imazhin të qartë si kristal!

31%